Önskelista: September

Hösten är snart här och med det behövs både mer mysig men också flera belysningspunkter. Jag måste ju också få till en lampsladd och ju mer jag kollar runt ju osäkrare blir jag på om lamphållarna jag kollar på faktiskt är jordade eller inte, så nu känns det som att jag borde skrotta den idéen och istället köpa stickproppen istället. Det känns ändå som ett säkrare alternativ då det är mindre som kan gå fel. Men det är också saker som måste fixas inför hösten.
 
 
© Nordicnest
 
lampskärm UFO 3740:-    soffbord Avio 6999:-     bordslampa Prisma 2399:- 2999:-    skulptur Skyline 678:-    bordslampa Escape  1631:-
 
Tanken är att få in mer belysningspunker genom olika nivåer i hemmet kan både vara en utmaning eller inte så är ändå tanken att man sprider ut ljuset jämnt över hela rummet och om man använder taklampan så ska den kunna dimras för att få känslan att vara mer mysig än hur det var för ett par årtionden. Numera är det enkelt då det finns glödlampor som går att dimra via appar som gör det lättare att dimra ljuset, men det är inte det enda som jag vill åstakomma med rummet, även om ett par saker att få vänta. Men jag är rädd att jag har för få belysningspunkter i mitt vardagsrum som jag inte har bestämt till hundra hur det ska se ut. Ska jag ha kvar ett skrivbord där inne eller skaffa en laptop? Ska jag ha en bokhylla eller inte? Fler förvaringslösningar? Detta gör att jag inte vet höjden eller antalet bordslampor som är rätt för rummet, för det är ju stort med tanke på att det även är mitt sovrum men det betyder även fler lampor. Så tills jag är helt klar med hur jag vill ha det och har lampor som fyller ut sin plats så är jag rädd att det inte kommer att se ut eller helt upplevas som jag gör just nu.