Just nu gillar jag... MAJ 2016

 
INREDNING...
Jag gillar skandinavisk design, med en blandning av olika delar som keramik, glas, trä och järn. Jag gillar hantverket helt enkelt. Det är så kul att hitta något nytt som det ligger både tanke och kärlek bakom. Gillar just nu Raku Dolls, men i vilken färg? Första gången jag fick syn på dem i en tidning så fanns det i tre varianter, men sedan dess har det tillkommit en till i samling. Ooo jag som redan hade svårt att välja från början...
 
PARFYM...
Jag bär oftast ingen pafym för att jag lätt får huvudvärk, i alla fall när jag får lust att testa något nytt. Av alla lukter som finns i luften men jag är ändå lite intresserad av Light Blue Beauty of Capri från Dolce & Gabbana.
 
DRÖMDESTERNATION...
Att resa är en av det bästa jag vet, både i tid och rum. Jag drömmer bla om New York, Köpenhamn, Visby och Gotland, Teneriffa mm.
 
FAVORIT PERSON...
Just nu gillar jag Anna Saccone, har precis hittat henne och kan inte få nog. Gillar bla hennes träningsvideor som hon ibland delar med sig av...
 
KAN INTE LEVA UTAN...
Min iPad. Älskar att kunna sitta och läsa med den. Alla mina favorit tidningar läser jag på den efter att ha laddat ner dem, och då och då lånar jag även e-böcker på den. Den har förändrat mitt sätt att låna böcker. Tidigare var man tvungen att ta sig till biblioteket för att låna och lämna tillbaka en bok, plus att släppa hem de senaste fynden. Men nu går det på en knapptryck bort att låna och lämna tillbaka PLUS vikten är den samma.
 
INSPERATION....
Resor. Att få uppleva andra kulturer och se sig om ger mig insikt över att hemma är bäst. Men insperation kan man få av flera saker, stora som små.
 
SÅ GÅR JAG KLÄD I FÖRSOMMAR...
Mycket kläder i lin, shorts och lätta kläder när vädret tillåter. Men överlaga bekväma kläder som inte klär ut mig utan att jag känner mig kläd i.
 
VÅRENS ACCOSSOAR....
Det finns mycket som jag skulle vilja ha just nu. Men måste jag välja en så får det bli Chain Gang Leather Bracelet av Attling.