Vad ser du framemot?

Det har gått några veckor sedan jag skrev något, det ni har sett är sånt som har varit schemalagt. Jag vet inte jag har inte haft lust att skriva något eller inte känt att jag haft något att säga under några veckor. Kanske var jag i behov av en paus. Det har hänt en del i alla fall bakom fabriken, jag har påbörjat en hormonkur. Märkte redan samma dag att det kändes som att gå på moln, men det var i själva verket mitt humör som gick på moln - blev inte upprörd över någonting något som jag lät har blivit i över 10 år pga min hormonrubbning. Blev även av med ett par andra saker också, vad det nu var? Har haft dem i över 16 år på låren och 5 dagar med krämen så var dem borta. Får se hur det kommer att kännas under 2 veckor nu när jag ska göra ett uppehåll med krämen, för att jämna ut hormonnivåerna. Idag är i alla fall dag 2, får se hur resten blir?
 
Nu när det äntligen känns som våren har kommit - använder mina solglasögon nästan varje gång jag går ut, för att jag då slipper min huvudvärk (extra känslig mot bla ljus) så kan man bla uppskatta alla vårblommorna som har börjat dyka upp lite här och var. Men även att spana in vårmodet som börjar synas mer och mer, och det finns ett par saker som jag måste ta och plocka upp. Dels så har jag för få jeans och shorts, tycker att det är lättare att hitta överdelar än underdelar, shorts har jag knappt något av. Köpte ett par i somras och det är dags att hitta några fler alternativ tillsammans med bas t-shirts har haft en del på senaste tiden som har gått sönder. Min katt har hjälpt till men det har varit över 7 gamla så det är nog inte så pass konstigt när jag bär dem varje dag.
 
Annars har jag även funderat över min ej existerande musik i mitt liv. Tror jag får ta och göra något åt, då jag inte fungerar utan musik i mitt liv...