När man reder sig själv - med gåvor

Foton: Beoplay.com, lyko.se
 
Jag hoppas att ni fick en fin jul och kanske även något som ni önskade er? Själv har jag inte fått några paket, utan bara ett par nitlotter. Skulle få lite efter jul, men ännu har jag inte sett något? Dock har jag börjat utnjuttja mellandagsreorna, köpte mig ett par tunna ullstrumpor att ha i kängorna då jag inte gillar att raggsockor i kängorna känns som en stopad korv som går omkring men jag har även tänkt handla ett par andra saker som jag har funderat på under de senaste månaderna. Då slog det mig aldrig till att använda prisjakt, har hittat ett par andra sidor nu som säljer det par hörlurar som jag har gått och spanat på i snart ett år. Finns i ett par olika färger, Limited edition och vanlig. Vet ännu inte vilken jag ska välja? Helt svart eller grå med ljusblå detaljer???
 
När jag tog och beställde de ena julklappen så tog jag även och beställde en julklapp som jag önskade mig förra året men aldrig fick. Önskade mig en plattång och min pappa frågade min bror vad jag skulle behöva den till? Kanske vill variera håret lite? För några månader sedan släpptes det en ny version som ska vara lättare att använda??? Vet ej, detta är min första locktång som är vit. Hade ingen lust att handla en svart då jag även funderar på att inhandla en locktång, och har hittat en från samma märke som finns med på rean till midnatt. Får se har inte bestämt mig än. Har även tittat på fingervantar, kan vara bra att ha nu med tanke på snön som nu ligger på marken. Funderar även på att ge mig själv en födelsedagspresent nästa år, speciellt om den ska bli som julafton - med ingenting under granen. Hoppas även ni gör några fynd på rean om ni även letar eller hittar något ni gillar.
 
Älskar att lyssna på musik och jag har redan ett par hörlurar som ger bra ljud eller bättre än bra men det gör så ont att ha dem på sig. Har lust att göra en van gogh varje gång man har dem på sig, först får man ömma öron- tills man inte har någon känsel kvar. Vill nu ha ett par som är sköna på, som de ger mig ljud i öronen.