Lite nya musik och egna bullar

Några veckor har gått, och våren har kommit med stormsteg. I alla fall så känns det så nu. Har under tiden både skrivit några rader i "boken" men måste nog egentligen sätta mig ner och börja skriva ner stödmeningar igen och hur jag vill att handligen ska gå vidare från och med nu. Skrev lite men det tog stop då jag inte kom fram till vad jag ville ha skrivet. Måste ta och göra något som sätter fart på fantasin, att sitta och titta på en tomt papper och stirra på den blinkande markören. Kanske kommer det gå bättre med lite frisk luft och lite musik genom lurarna. Har lyssnat en del av Ed Sheerans låtar under de kommande veckorna, men när James Blunt albumet landade i brevlådan ett dygn innan det officiella släppet så gick den på repeat, minst 6 ggr medans jag satt och spelade Farming Simulator ´17. Visst är Eds bra, men James känns lite nyare med 2,5 veckor plus att Ed har skrivit en låt och även Ryan Tedder har skrivit 3 st på James album. Gillar ju Ryans texter, även om Ed's går bra andra dagar. Beror nog lite på humöret vilket som passar bäst.
 
Annat som även har hänt är att jag nog flyttat bort resan som jag tänkt ta nu i dagarna, gör nog en lägre i höst istället. Se en del, göra ett par saker som jag aldrig tidigare gjort, får se hur det går? Men jag behöver ett par saker innan dess, men en sak i taget - det är ett tag kvar.
 
Igår tog jag och bakade, kademummabullar - faktiskt första gången jag bakade bullar överhuvudtaget, men det smakade riktigt bra, kanske även bättre än mammas! Hade nog bra mycket mindre mjöl, genom att vara noga med måttet än hon brukar vara. Receptet finns med i bakboken som jag köpte på bokrean. Dock tog det timmar att göra, för att det skulle vila, den enda som inte fick vila - så var det jag.
 
 
Foto: Adlibris
 
Nu sitter jag och ser en långfilm på Svtplay som försvinner vid midnatt Varje gång jag ser dig finns ett par tre till filmer som jag skulle vilja se som Friends with kids, En sång från hjärtat, får se hur det blir i morgon skulle även hinna se denna veckans Bonusfamiljen också.