Vår i luften, eller i alla fall känslan

Foto: Cooee.se

Det har börjat hända grejer, vet inte om det är våren som ligger bakom men jag har börjat skapa igen. Det är flera år sedan jag målade, det började lite smått efter jag fick en målarbok där man fyller i mönstret som man själv tycker. Just nu har jag tagit en paus från det då jag har börjat att måla med akvareller istället, en hel del geometriska mönster, får se hur det blir med dem? De kanske kommer att ställas ut i höst? Just nu är det i alla fall skönt att måla lite små bilder i akvareller, plockade dock upp lite fler papper när jag var och handlade i veckan. A5 akvarell papper var nästan slut och så tog jag även med mig ett A4 + andra typer av akvarellpennor. Får se vad mer man kan få på pappret när man sitter och dagdrömmer?
 
Såg tidigare idag att en av mina favoritbutiker ska få in några spännande saker i april och blev riktigt sugen på ett par av sakerna. Får se hur det här slutar, nästan alla nyheter finns i blått och i naturliga matrial - hjälp vill nästan ha allt. Det är både snyggt och precis den typ av kläder som jag vill ha.
 
Och om det inte vore nog så fick jag ett mejl idag som talade om att en trådlös högtalare som jag tittade på förra året och som jag skrev upp på min önskelista nu finns under en begränsad period till nersattpris mot en kod som kom i mejlet. Tycker allt frestande verkar dyka upp nu kring vårkanten. Sen finns det även lite annat som jag även lagt märke till som fångat mitt intresse.