refresh: min hjärna

Idag har jag känt mig lite disträ pga black friday. Jag har sedan ett par år gått efter: vad behöver jag? vad har jag behov av? skulle jag ha köpt den om det inte varit rea? och det har hjälpt mig en hel del, men sen kan man bli distraherad av alla grejer som känns som de är överallt. Och jag blir helt slut. Det tog faktiskt nästan hela dagen innan jag började för att jag inte visste vad jag skulle börja någonstans. Jag har hittills köpt ett par knivar till framtida behov (kan ju inte bara handla förbrukningsvaror) och ett par tv-serier. Jag kan även komma att handla ett par tv-serier till eller vänta till mellandagsrean?? kanske sidan brakade ihop i alla fall av köptrycket och jag la ner plannerna på de sakerna idag i alla fall. Det finns ju ett par sidor som har rea hela helgen.
 
Sen finns det ett par andra saker som jag även har tittat på. Jag har inte bestämt mig än... det kanske händer nu eller så kommer ju mellandagsrean och locktångarna fanns med förra året så jag tror att de kommer tillbaka i år igen. Funderar på att börja göra något med mitt hår, eller så tar jag även och klipper av lite mer av mitt hår snart. Men jag har inte bestämt mig än, går fram och tillbaka om jag ska klippa kortare frisyr eller bara göra som jag brukar: tar bort det jag är mest trött på (ser mest trött ut - enligt mig) Är även sugen på en ljusstake, men den har sålt slut online - får se om det fortfarande finns inne i en fysisk butik??
 
Har även tänk köpa en stereo som en födelsedagspresent till mig, men vet inte om jag ska köpa en liten bluetooth högtalare nu eller om jag istället borde lägga dem också i högen mot stereon. Det finuftigaste vore att vänta. Kan ju alltid sätta upp högtalaren på min önskelista eller ja den finns där redan. Kanske jag väntar lite till, kan ju alltid handla den senare. Finns ju alltid annat som man också vill ha, är nog bättre att flytta upp dem till önskelistan 2017 istället - den som väntar på något....
Har ännu ett par funderingar att ägna mig åt i helgen, får nog ta och refesh:a den under nästa vecka tror jag...