En känsla av drunkna på land

Jag har i flera månader gått och funderat på shoppa, men inte kommit mig för det. När det väl bara var några veckor kvar till Black Friday så tänkte jag att jag kan ju ändå vänta och se om det jag vill ha finns med på rean. Jisses, det fanns en hel del som jag ville ha men jag orkade inte med alla dessa erbjudanden. Jag missade nästan att beställa något pga att det kändes som att halva nätet hade rea just då och för varje sida hade ännu bättre erbjudande än den förra som du just lämnade.
 
Som sagt jag handlade mindre än jag tänkte, för jag orkade helt enkelt inte - fast jag bara nätshoppade. Kanske var det då en ren mardröm i dem fysiska butikerna? Men jag handlade dem filmerna och serierna som jag hade tänkt, sparade någon/några till julrean då det finns en serie som inte är släppt än. Sen satt jag helt handfallen under större delen av helgen, då jag upptäckte ännu fler sidor som jag brukar surfa runt på som hade Black Weekend, suck. Under löndagen så upptäckte jag i alla fall hur jag skulle kunna sätta ihop min egen stereo med delar som var prissänkta i den här rean, ändå slog jag inte till förrän igår kväll. Tänkte att det andra som jag funderade på under helgen men till slut övergav skulle jag kanske kunna ta mig till en fysisk butik till för att klämma och känna lite på för att se om jag verkligen köpa eller om jag bara är fixerad av ägandet av prylen.
 
Konsten man lär sig efter att knappt shoppa på 7 månader, att helt plötsligt från att vilja ha en hel del bli överväldigad över det man möts av online i en helg som Black Weekend. Fast jag är sugen på ett par julsaker, en ljusstake och julkulor i olika handblåsta färger sen är det en helt annan sak om det ens blir av. I tanken kan det mesta hända, även det som aldrig hänt.